Το e-shop στα καλύτερά του

Τρόποι Πληρωμής

Πληρωμή

Πληρώστε με κάρτα Visa ή Master Visa είτε όταν κάνετε μια παραγγελία στο κατάστημά μας.
Εκτυπώστε και πληρώστε την απόδειξη και, στη συνέχεια, στείλτε το σαρωμένο αντίγραφο του παραστατικού πληρωμής που λάβατε στη διεύθυνση support@beq.gr.
Πληρωμή χωρίς μετρητά (τιμολόγια). Αυτή η μέθοδος είναι η καλύτερη για εταιρείες. Κάντε μια παραγγελία, εκτυπώστε το τιμολόγιο που λάβατε, πληρώστε το και επικοινωνήστε μαζί μας για να μάθετε την ημερομηνία παράδοσης της παραγγελίας.
Πληρωμή μέσω Paypal

To beq.gr σας δίνει την δυνατότητα να εξοφλήσετε τις παραγγελίες σας διαλέγοντας έναν από τους ακόλουθους τρόπους πληρωμής, ενώ για την ακόμη καλύτερη εξυπηρέτηση σας, θα προστεθούν σύντομα ακόμη περισσότεροι τρόποι πληρωμής.

Αναγνωρίζοντας τη σημασία της ασφάλειας των ηλεκτρονικών πληρωμών, η EveryPay είναι αδειοδοτημένο Ίδρυμα Πληρωμών από την Τράπεζα της Ελλάδος (αρ. απόφασης 280/3/23-7-2018 ΦΕΚ Β 3010/25-7-2018), και διαχειρίζεται με ασφάλεια στοιχεία συναλλαγών πληρωμών με κάρτες, σύμφωνα με το κανονιστικό πλαίσιο του προτύπου διαχείρισης ασφάλειας συναλλαγών με κάρτες. Η Everypay είναι πιστοποιημένη σύμφωνα με το πρότυπο διασφάλισης ασφάλειας διαχείρισης συναλλαγών με κάρτες (PCI DSS), και υπόκειται σε περιοδικούς ελέγχους από εξειδικευμένη συμβουλευτική εταιρία. Όλες οι υπηρεσίες της Everypay γίνονται μέσα από ασφαλείς συνδέσεις με πιστοποιητικά 256 bit SSL. Η EveryPay υποστηρίζει επίσης τη δυνατότητα χρήσης της υπηρεσίας 3D Secure, μία επιπρόσθετη δικλίδα ασφαλείας για κάρτες VISA & MasterCard. Ο Πληρωτής τότε θα πρέπει να πληκτρολογήσει τον προσωπικό του μυστικό κωδικό, για να ολοκληρώσει με επιτυχία την συναλλαγή.

Κατάθεση στην τράπεζα

Οι πληρωμές σας μπορούν να πραγματοποιηθούν μέσω εμβάσματος ή κατάθεσης στην τράπεζα σε έναν από τους παρακάτω λογαριασμούς. Μάλιστα η διαδικασία είναι ακόμη πιο απλή, χρησιμοποιώντας την υπηρεσία e-banking.

Μπορείτε να επιλέξετε την τράπεζα που σας διευκολύνει για την κατάθεση του ποσού της παραγγελίας σας. Στο καταθετήριο της τράπεζας είναι απαραίτητη η αναγραφή του ονόματος σας και του αριθμού παραγγελίας σας. Η εταιρεία μας δεν καλύπτει τυχών έξοδα εμβάσματος μεταφοράς χρημάτων.

  • ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ  Αρ. Λογαριασμού: 5076-076151-720  IBAN: GR82 0172 0760 0050 7607 6151 720
  • ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ  Αρ. Λογαριασμού: 630/001163-09  IBAN: GR88 0110 6300 0000 6300 0116 309

Δικαιούχος: ΟΠΕΡΟΜ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΕΜΠΟΡΙΟ Ε.Ε.

Πιστωτική κάρτα

Μπορείτε να πληρώνετε για τις online παραγγελίες σας, χρησιμοποιώντας την πιστωτική σας κάρτα μέσω του ασφαλούς συστήματος ePOS της EveryPay, χωρίς καμία επιπλέον οικονομική επιβάρυνση. Στην online προεξόφληση δεν επιτρέπεται η παραλαβή της παραγγελίας από τρίτο πρόσωπο.

Κατά τη χρήση της πιστωτικής κάρτας και για συναλλαγές άνω των 100€ πρέπει να μας αποστείλετε στο support@beq.gr αντίγραφο της μπροστινής όψης της πιστωτικής σας κάρτας (με καλυμμένα τα 6 τελευταία ψηφία) και αντίγραφο της ταυτότητάς σας, μαζί με τον αριθμό της παραγγελίας σας.

Για την εξόφληση της παραγγελίας σας με πιστωτική κάρτα στο κατάστημά μας, η εταιρία μας χρησιμοποιεί το POS της Τράπεζας Πειραιώς. Γίνονται δεκτές οι ακόλουθες πιστωτικές κάρτες: VISA, MASTERCARD, MAESTRO, UNION PAY. Πληρωμές με κάρτα, γίνονται μόνο από τους κατόχους τους και απαιτείται η επίδειξη Αστυνομικής Ταυτότητας. Η εξόφληση με πιστωτική κάρτα γίνεται χωρίς καμία επιπλέον οικονομική επιβάρυνση.

PayPal

Ένας από τους πιο διαδεδομένους και ασφαλείς τρόπους πληρωμής. Η εταιρεία μας δέχεται πληρωμές μέσω του Paypal, είτε με πιστωτική κάρτα είτε μέσα από τον λογαριασμό σας στην υπηρεσία.