Το e-shop στα καλύτερά του

Η Εταιρεία

Το BeQ.gr αποτελεί ένα ηλεκτρονικό κατάστημα το οποίο δημιουργήθηκε για να προσφέρει στον καταναλωτή όλα όσα χρειάζεται για να καλύψει όλες του τις ανάγκες σε ηλεκτρικά και ηλεκτρονικά είδη μέσα από μία μεγάλη γκάμα 15000+ προϊόντων. Οι καλύτερες τιμές και η άψογη εξυπηρέτηση αποτελούν συνώνυμο του BeQ.gr καθώς είναι οι αξίες που ακολουθούμε πάντοτε. Έπειτα από καθημερινή έρευνα εισάγονται στην Ελλάδα τα καλύτερα τεχνολογικά προϊόντα με εξαιρετικές προσφορές.

Το BeQ.gr ανήκει στην OPEROM TRADE E.E. και η έδρα της εταιρείας μας είναι στην Αγία Παρασκευή σε σημείο εύκολα προσβάσιμο για να μπορείτε να το επισκεφθείτε κάθε στιγμή. Το τεχνολογικά καταρτισμένο προσωπικό του BeQ.gr θα χαρεί να λύσει κάθε απορία των καταναλωτών του και να τους βοηθήσει να πραγματοποιήσουν τις παραγγελίες τους.

Για οποιαδήποτε ερώτηση που αφορά την εταιρεία, την ιστοσελίδα αλλά και τα προϊόντα μας μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας τηλεφωνικά στο 210 220 0800 (Καθημερινά Δευτέρα - Παρασκευή 09:00 - 19:00) ή ηλεκτρονικά στέλνοντας e-mail στην ηλεκτρονική μας διεύθυνση support@beq.gr

Το BeQ.gr ήρθε για να δημιουργήσει νέες εμπειρίες αγορών και εξυπηρέτησης. Για όλα τα παραπάνω και ακόμη περισσότερα που θα ανακαλύψετε μόνοι σας, το BeQ.gr είναι το e-shop που πάντα ήθελες!